Yazar Title
Name Lastname6
Prof. Dr
Adı veSoyadı
Köşe Yazarı
Hüseyin Şevki Topuz
YATIRIM İPUÇLARI Grubu
Yeni grup
Yeni Grup 2
Tarih:08/10/2017
Son Güncelleme:26/03/2021
Gayrimenkul Nasıl Alınır?

Türkiye’de artık emlak alım satımı oldukça kolaylaştı. Yine de dikkatli olunup yetkili bir emlak ofisine danışılması tavsiye edilir. Güvenilir bilgi ve yönlendirmelerle yada Tatil esnasında tanıştığınız kuyumcu, halıcı veya garson gibi yeni “arkadaşların” hatalı yönlendirmeleriyle size ileride daha fazla vergiye, ruhsatsız inşaatlara hatta yanlış kayıtlı tapulara kadar götürebilir. Tapu ve resmi işlemlerinde mevzuata uygun şekilde sizi yönlendirebilecek profesyonel gayrimenkul danışmanınıza başvurunuz.


Medyaya yansıyan olumsuz haberlere (ki bu gibi haberlerde konu olan kişileri araştırırsanız çoğunlukla yetkisiz emlakçıların, sözde arkadaşların veya bazen de kötü niyetli akrabaların hatasından dolayı bu durumlara düşüldüğünü duyarsınız) rağmen, Türkiye'de emlak piyasasında hala sorunsuz, hızlı ve temiz işlem yapılabilmesi, belgelere dayanarak, profesyonel hizmet sunan Emlak34 ve benzeri uzman firmalarla mümkündür.

Yerleşmeyi düşünürseniz memleketinizde size her türlü yardımı sunabilecek olan bir ofis
Emlak34 Gayrimenkul Türkiye’de resmi olarak alıcıdan ve satıcıdan sözleşme bedelinin %3’ünü emlak komisyon bedeli olarak tahsil etme hakkına sahiptir.

Emlak34 Doğru ekspertiz ve filtreleme sistemimizle, vereceğiniz her türlü detaylı talebinizi karşılayabilecek geniş bir portföyü müşterilerimize sunmaktadır. 

Gayrimenkul satışlarında, amacımız sadece satış yapmak değil, hem alıcıya doğru yatırım için yönlendirmek, hem de gayrimenkul sahibine doğru bedelini teslim etmektir.

Business Gayrimenkul Yatırım danışmanlık Gayrimenkul Nasıl Alınır? Business Gayrimenkul Yatırım danışmanlık,Türkiyede, artık, emlak, alım, satımı, oldukça, kolaylaştı,Yine, de, dikkatli, olunup, yetkili, bir, emlak, ofisine, danışılması, tavsiye, edilir,Güvenilir, bilgi, ve, yönlendirmelerle, yada, Tatil, esnasında, tanıştığınız, kuyumcu, halıcı, veya, garson, gibi, yeni, “arkadaşların”, hatalı, yönl Business Gayrimenkul Yatırım danışmanlık Türkiye’de artık emlak alım satımı oldukça kolaylaştı. Yine de dikkatli olunup yetkili bir emlak ofisine danışılması tavsiye edilir. Güvenilir bilgi ve yönlendirmelerle yada Tatil esnasında tanıştığınız kuyumcu, halıcı veya garson gibi yeni “arkadaşların” hatalı yönl